NASLOVNA2018-07-05T16:56:29+02:00

Glamping šatori

s dozom glamura

Glamp@Camp šatori pozicionirani su u njegovanoj borovoj šumi, blizu mora, kombiniraju intimnost kampiranja sa svijetom luksuznog odmora. Imaju raskošnu opremu, rustikalni namještaj koji još uvijek miriše na drvo. Glavna spavaća soba ima veliki bračni krevet s romantičnim baldahinom. Druga soba najčešće oduševi najmlađe jer ima dva kreveta na kat, sa sigurnim ogradama.

Naravno svi šatori imaju vlastitu kupaonu, potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonu s velikim stolom, smart televizor i klima uređaj za svaki slučaj. I da ne zaboravimo, ljeti savršena za odmaranje i uživanje u miru i zelenilu – drvena terasa s vrtnom garniturom.

Na udaljenosti od kilometar i pol šetnje uz more uz sve moguće štandove, beach barove, restorane i druge ponude, nalazi se centar grada Biograda na moru, gdje je uvijek živo i veselo. Možete se uputiti i prema najvećem zabavnom parku u Hrvatskoj, Fun Parku Mirnovec. Prepun je adrenalinskih atrakcija, ali i sadržaja za one najmlađe ili manje odvažne.

Avantura sa stilom vas zove!

Rezervirajte svoj Glamp@Camp šator još danas…

Budite se s osmijehom, udahnite miris mora i borove šume. Provedite nezaboravne trenutke s prijateljima ili u obiteljskom okruženju. Promatrajte zalazak sunca uz pucketanje logorske vatre…Glamp@Camp – trenuci za pamćenje.

REZERVIRAJ GLAMPING AVANTURU!

Kampiranje

sa stilom

Glamping – glamurozno kampiranje osmišljeno za sve koji vole i žele provoditi vrijeme u prirodi ali bez odricanja luksuznog smještaja. Ljepota prirode ne mora nužno biti promatrana iz istog kuta kao nekada. Želite kampirati s dozom luksuza i glamura? Tada je GLAMP@CAMP savršen izbor. 

Doživjeti prirodu i osjetiti miris divljine iz udobnosti kreveta s madracem i posteljinom od damasta nešto je novo, prilagođeno novim generacijama avanturista. Glamping obuhvaća razne opcije i iskustva kampiranja, a naši šatori odličan su način da kampiranje doživite kroz prizmu udobnosti i komfora.

Glamp@Camp u medijima

NOVI OBLIK TURIZMA OSVAJA JADRAN

Ljetovanje u divljini može biti luksuznije nego u apartmanu i hotelu: ‘Kao da ste u raskošnom malom stanu!’ […]

Pročitaj članak…

ZNATE LI ŠTO JE GLAMPING?

Biograd dobio de luxe kamp – pogledajte kakav vas smještaj čeka pod šatorom! […]

Pročitaj članak…

Biograd na Moru

Nalazi se visoko na listi destinacija koje morate posjetiti u Hrvatskoj.

Biograd na Moru je najbolja lokacija u Dalmaciji zbog blizine nacionalnih parkova koje svakako morate posjetiti barem jednom u životu. Na najviše organiziranih izleta u NP Kornate, park s više od 1.000 otočića, kreće se brodovima iz Biograda. NP Krka koja ima apsolutno fenomenalne i predivne slapove na pola je sata vožnje od Biograda. PP Paklenica je planinsko osvježenje na oko sat vremena vožnje. Kod obilazaka i izleta moramo spomenuti posjet vinarijama u okolici, ali i jahanje na konjima u slatkovodnom Vranskom jezeru 5 km dalje od mora. Toliko mogućnosti da se opet možete vratiti u nastavak istraživanja sljedeće sezone.

SAZNAJ VIŠE…

Glam Blog

Glampastic tips and advices for adventure of a lifetime

Glamping tents – find out everything there is to know…

What is glamping? For an experienced camper, we can say it doesn’t get any easier: no messing around with camping gear, no losing tent poles. And for those who never camped, it’s a perfect mix of nature and glamour. A summer breeze of wind in the hot night at glamping tents terrace. Eating outside in shades is my much-loved summer thing. It’s absolutely refreshing having kids to run around freely. No need to start your car at all. Just a minute away from a beautiful